رجوع بعد از طلاق توافقی امکان پذیر است؟
شرایط انجام این کار چیست و آیا از نظر قانونی مشکلی ندارد؟
برای پاسخ به این سوالات این مقاله در سایت نسرین جعفری را تا انتها دنبال کنید.
قبل از پرداختن به شرایط این کار، ابتدا لازم است با دو نوع مهم طلاق آشنا شویم. طلاق دو نوع مهم به نام های طلاق رجعی و طلاق بائن دارد.
طلاق رجعی به این معنا است که مرد میتواند در مدت عده طلاق به همسر سابق خود رجوع کرده و این رجوع نیازی به ثبت در دفتر طلاق ندارد. در نظر داشته باشید که در این مدت نفقه زوجه نیز وظیفه زوج است.
رجوع به معنای بازگشت بوده و این بازگشت میتواند صحبت کردن، گرفتن دست همسر، بوسیدن ایشان و … باشد.
عده طلاق شرایط و مدت زمان متفاوتی دارد و میتوانید جهت آشنایی با این موضوع روی لینک کلیک کرده و مقاله مربوطه را مطالعه کنید.
در صورتی که عده به زن تعلق نگیرد، نوع طلاق بائن خواهد بود و برای رجوع مرد، نیاز به ازدواج مجدد خواهد بود. برای این کار نیز مرد باید به دفتر ثبت طلاق برود و اعلام کند که قصد رجوع به همسر خود را دارد و یا قبلا این رجوع اتفاق افتاده است. در این صورت صورت جلسه طلاق باطل شده و در صورتی که زوجین تصمیم مجدد به طلاق داشته باشند، باید دوباره اقدام کنند.
اگر در طلاق بائن، مرد به همسر خود رجوع کند و تا یک ماه این اتفاق را در دفتر طلاق ثبت نکند، زوجه میتواند از وی شکایت کند. در صورت شکایت زن، مرد یا باید مبلغی را بپردازد که به صورت جریمه نقدی خواهد بود و یا به چندین ضربه شلاق و یا چند ماه حبس محکوم خواهد شد.
جهت اطلاع از نحوه طلاق توافقی در آمریکا، مهریه در طلاق توافقی، پشیمانی از طلاق توافقی، مضرات طلاق توافقی و بخشنامه جدید طلاق توافقی در سال 1401 روی لینک ها کلیک کنید و مقالات را مطالعه کنید.
در نظر داشته باشید که اخذ وکیل ماهر و باتجربه در این زمینه میتواند کمک شایانی در طول طلاق و مدت زمان بعد از آن به شما بکند.
جهت مشاوره و راهنمایی بیشتر از خانم وکیل نسرین جعفری با ما تماس بگیرید.